Vinterfugle
Foderpladserne.
Det hjemmelavede stråtækte foderhus står i læ for de værste vinde,men skal dog holdes fri for fygesne.
Når sneen dækker det hele.
Fra midt i januar 2010, foreløbig frem til i dag den 5. februar, har et voldsomt snefald med høje frostgrader og fygning dækket jorden; nogle steder i haven med 50 cm. sne. Haven er også smuk i denne vinterdragt; men fuglene har svært ved at finde føde. Derfor sørger jeg hver dag for at fjerne snedækket fra foderpladserne og lægge nyt foder ud. Solsorterne er glade for æbler og mine udlagte 10 halve æbler bliver fjernet totalt i løbet af et par timer. En dag kom en stor flok sjaggere; de fjernede i løbet af ingen tid samtlige æbler fra et stort træ, der står på det grønne område udenfor min have - og derefter fik solsorterne konkurrence i min have. I havedammen drikker fuglene ved en våge, som jeg holder isfri ved hjælp af en kraftig akvariepumpe.
Fuglene kan ikke nå frem til føden under det tykke snedække
Sjaggerne
Desværre fik jeg ikke noget billede af den store folk sjaggere (omkring 100 fugle) i æbletræet på det grønne område udenfor min have. De lettede omgående og fløj væk da jeg forsøgte at komme på "skudhold". En del af flokken vendte tilbage for at  hjælpe solsorterne med æblerne i min have. Der lykkedes det at få et par billeder. 
Sjagger i gang med et æble foran min havedør.
Overskrift 1

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.01 | 15:38

Her er det hensigten at vise akvariets udvikling over tid i forskellige videoklip

...
07.02 | 16:34

Wow. Flot arbejde

------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
02.11 | 15:59

Kære Susan Kan desværre ikke bidrage med fotos fra min skoletid i Hedsbjerg, men min oplevelse af f.eks. 9. april 1940, kan måske bruges.
gbj.2690@live.dk

...
02.11 | 12:20

kære Gunnar jeg bor og ejer Hedsbjerg skole og bygningen lever i bedste velgående jeg søger fortællinger og fotos fra dengang til min fb side Hedsbjerg gl.skole

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE