Travellers Beach Hotel med Sulli Sulli grillbar i baggrunden.

Travellers Beach Hotel - et kig hen over kanalen, der forbinder swimmingpoolens forskellige bassiner. Restauranten ligger på 1. sal i bygningen bagved.

Travellers Beach Hotel - 12 meter høj kokospalme ved sydfløjen. Der var mange af disse palmer på arealet og det var imponerende at se een fra hotelpersonalet "løbe" op af disse stammer, hvorfra han firede hele bundter af de store frugter ned til kollegerne på jorden. Desværre havde jeg ikke fotografi-apparatet ved hånden på det rette tidspunkt.

Udsnit af vandpartiet ved hovedindgangen med store karpefisk i bassinet.

Den første europæiske bastion på den afrikanske østkyst er det 400 år gamle, portogisiske "Fort Jesus", her set fra forpladsen.

"Fort Jesus" set fra den anden side med de gamle kanoner i forgrunden. Bemærk konturerne på murene af koralblokkene, som fortet er bygget op af.

Der er et righoldigt udvalg af alle mulige slags varer mellem hinanden i de gamle bazargader. her mest frugt, grønt og krydderier.

Kurvemager og grønthandler og farveglade kenyanere.

Kødmarkedet her var ikke for folk med sarte næser, - stanken var ulidelig - velbekomme!

Denne massaihytte er klinet op af kogødning.

Klassiske stråhytter udenfor Nairobi.

Massaierne på stranden er høje og slanke og næsten kulsorte. Deres farveglade dragter er populære foto-objekter blandt turister. Massaierne er også venlige folk, som gerne lader sig fotografere, når blot man ikke glemmer at prisen er minimun 100 kenyanske schilling til modellen.

Morgenstemning på stranden ved det indiske ocean.

Gylden aftenstemning ved det indiske ocean.

Ophalede udriggerbåde og lidt af livet på stranden udfor hotel Travellers Bech.

Strudsen her søger efter føde, formentlig frugter på de tørre buske , men da fotografen kommer for tæt på fortrækker den ud over savannen.

Gazeller i skyggen under buskene, som endnu var grønne. Ellers var alt knastørt og græsset, hvis der ellers har været noget, er forlængst afsvedet af solen.

Zebraerne kom galloperende over savannen i en støvsky. Her leder de forgæves efter en smule grønt på den solsvedne savanne.

Bavianerne, der sad under et stort træ lige ved vejen, lod sig ikke forstyrre af safari-bussens tilsynekomst.

Denne myndige herre synes nærmest at posere for fotografen. Måske tænker han; det er lidt trættende med alle de turister.

Hanløven sover efter middagsmaden, nyslagtet bøffel uden gemüse, mens hunløven vogter over resterne bag buskene i nærheden.

Fru Løve vogter over resterne af bøflen, som parret lige har slagtet og ædt en stor del af . De blodige rester af bøflen lå inde bag busken, men jeg kunne ikke komme til at fotografere kadaveret. Det var forbudt og farligt at bevæge sig udenfor safari-bussen.

Et kig ud over savanne-landskabet med de blå bjerge i baggrunden.

Giv agt! Der er langhalsede skønheder på vejen.

Ved vandhullet nedenfor den højtliggende lodge midt inde i nationalparken, hvor frokosten blev indtaget, var der en storslået udsigt over savannen. Dyrene kom i flokkevis ind for at drikke og mudderbade. Til stor utilfredshed for elefanterne har en flok bøfler lagt beslag på vandhullet.

Under vilde trompetskrald har Elefanterne jaget bøflerne væk fra vandhullet. De sidste bøfler er her ved at forlade vandhullet for at følge den øvrige flok, hvis bagtrop anes yderst til venstre i billedet.

I middagsheden står elefanterne sløvt og "rokker" midt i solen - nogle halvsover - temperaturen er omkring 50 grader i skyggen.

Inden turen går videre får vi et sidste indtryk af den pragtfulde udsigt men her er frygteligt varmt - læg mærke til elefanterne, der søger ind i skyggen under de flade trækroner.

På krydstogt med katamaranen ude ved koralrevet, hvor jeg håbede vi kunne komme ud at svømme. Det blev ikke til noget, for vandet var uklart og for meget i oprør, men det var da godt sejlervejr.

Måske blev jeg en smule bekymret for sikkerheden ombord, da jeg opdagede at udliggerne - "pontonerne" - var bundet sammen med flossede rebstumper.

Under hele sejladsen balancerede een af mandskabet ude på pontonerne, som modvægt for at holde båden på ret køl.

"Afrikas dronning" med hawaiiblomst i håret.

Kenya tur/retur 4. - 13. marts 1997.
Mange har været på større og længere-varende rejser end denne 9-dages tur til Mombasa på Afrikas østkyst. Men for os var det alligevel

Den store Afrikarejse.

Selv om turen ikke var lagt an på egentlig fotosafari på savannen fik vi alligevel arrangeret en dagtur til Tsawo nationalparken, der lå ca. 100 km fra Mombasa. Det var en stor oplevelse og en varm affære.


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

27.01 | 15:38

Her er det hensigten at vise akvariets udvikling over tid i forskellige videoklip

...
07.02 | 16:34

Wow. Flot arbejde

------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
02.11 | 15:59

Kære Susan Kan desværre ikke bidrage med fotos fra min skoletid i Hedsbjerg, men min oplevelse af f.eks. 9. april 1940, kan måske bruges.
gbj.2690@live.dk

...
02.11 | 12:20

kære Gunnar jeg bor og ejer Hedsbjerg skole og bygningen lever i bedste velgående jeg søger fortællinger og fotos fra dengang til min fb side Hedsbjerg gl.skole

...
Du kan lide denne side
Hej!
Prøv at lave din egen hjemmeside ligesom mig! Det er nemt, og du kan prøve det gratis
ANNONCE